Hoe fijn zou het zijn als je kind wordt afgeleid door prachtige beelden terwijl hij wordt behandeld op de Spoedeisende Hulp? De Qwiek projector is hier speciaal voor gemaakt. Onze wens is een Qwiek voor de kinderen die een pijnlijke en spannende behandeling krijgen. Op de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Martini Ziekenhuis worden zeer regelmatig kinderen behandeld. Dit is spannend voor de kinderen, maar ook voor hun ouders.

De Qwiek is een gebruiksvriendelijke, verrijdbare projector en is eenvoudig in gebruik; het kan op verschillende kamers ingezet worden. De Qwiek projecteert beelden – met geluid – op de muur of op het plafond, die de patiëntjes afleidt van de pijn of van de handeling die gedaan moet worden. Door de afleiding ervaart het kind niet alleen minder pijn, maar is de behandeling ook minder traumatisch. De Qwiek biedt daarmee een alternatief voor medicatie tijdens stressvolle momenten, wat een gunstig effect heeft op het herstel.

Dit project is mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van particulieren en bedrijven.

U kunt Vrienden van het Martini Ziekenhuis als bedrijf of particulier steunen door een bijdrage te doen en daarmee te helpen onze wensen te realiseren! Door het realiseren van deze wensen hebben patiënten even minder zorgen.

Bekijk de onderstaande nieuwe wensen of ga direct naar de donatiepagina.

Word
donateur of sponsor

Nieuwe wensen

Filter

Kindvriendelijke zorg met spelmateriaal in onderzoeks- en wachtkamers

Voor kinderen brengt een ziekenhuisbezoek altijd spanning met zich mee, daarom willen we ons graag richten op kindvriendelijke zorg.

Theater aan bed

Als je herstellende bent en je hiervoor een aantal dagen in het ziekenhuis blijft dan is afleiding heel welkom, vandaar theater aan bed!

Huiselijke sfeer rondom palliatieve zorg

Om de laatste levensfase van patiënten zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, willen we de polikliniek palliatieve zorg huiselijk aankleden.