Vanmorgen hebben twaalf afdelingen van het Martini Ziekenhuis relaxstoelen gedoneerd gekregen. Deze stoelen zijn speciaal bedoeld voor medewerkers tijdens de nachtdienst. Een belangrijk onderdeel van het project “Fit door de nacht” is namelijk de powernap!

Marleen Arends, verpleegkundige op de afdeling Neonatologie, heeft ervaring met een kort licht dutje tijdens het werk: ‘Al meer dan een jaar is het bij ons normaal om te overleggen of je even een powernap kunt doen. Na zo’n kort slaapje ben je meer alert en minder slaperig. Twintig minuten is voldoende om me weer fit te voelen.’’

De relaxstoelen met massagefunctie zijn direct uitvoerig getest 😉

Dit project is mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van particulieren en bedrijven.

U kunt Vrienden van het Martini Ziekenhuis als bedrijf of particulier steunen door een bijdrage te doen en daarmee te helpen onze wensen te realiseren! Door het realiseren van deze wensen hebben patiënten even minder zorgen.

Bekijk de onderstaande nieuwe wensen of ga direct naar de donatiepagina.

Word
donateur of sponsor

Nieuwe wensen

Webcams voor afdeling Neonatologie

Als een kind wordt opgenomen in het ziekenhuis is dat heel spannend, voor het kind en ook voor de ouders. Vaak wordt een infuus aangelegd. Hoe fijn is het als je dan een vriendje krijgt die om je infuus hangt en je troost geeft na de operatie?

Infuusknuffels

Muziek aan bed voor afleiding en ontspanning

Stel een patiënt ligt in het ziekenhuis, voelt zich niet lekker, heeft pijn en de dag gaat maar langzaam voorbij. Dan staan er opeens twee musici aan het bed met een cello, die vragen of ze wat mogen spelen.