Vanmorgen hebben twaalf afdelingen van het Martini Ziekenhuis relaxstoelen gedoneerd gekregen. Deze stoelen zijn speciaal bedoeld voor medewerkers tijdens de nachtdienst. Een belangrijk onderdeel van het project “Fit door de nacht” is namelijk de powernap!

Marleen Arends, verpleegkundige op de afdeling Neonatologie, heeft ervaring met een kort licht dutje tijdens het werk: ‘Al meer dan een jaar is het bij ons normaal om te overleggen of je even een powernap kunt doen. Na zo’n kort slaapje ben je meer alert en minder slaperig. Twintig minuten is voldoende om me weer fit te voelen.’’

De relaxstoelen met massagefunctie zijn direct uitvoerig getest 😉

Dit project is mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van particulieren en bedrijven.

U kunt Vrienden van het Martini Ziekenhuis als bedrijf of particulier steunen door een bijdrage te doen en daarmee te helpen onze wensen te realiseren! Door het realiseren van deze wensen hebben patiënten even minder zorgen.

Bekijk de onderstaande nieuwe wensen of ga direct naar de donatiepagina.

Word
donateur of sponsor

Nieuwe wensen

Filter

Kindvriendelijke zorg met spelmateriaal in onderzoeks- en wachtkamers

Voor kinderen brengt een ziekenhuisbezoek altijd spanning met zich mee, daarom willen we ons graag richten op kindvriendelijke zorg.

Theater aan bed

Als je herstellende bent en je hiervoor een aantal dagen in het ziekenhuis blijft dan is afleiding heel welkom, vandaar theater aan bed!

Huiselijke sfeer rondom palliatieve zorg

Om de laatste levensfase van patiënten zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, willen we de polikliniek palliatieve zorg huiselijk aankleden.