Zelf een actie starten

Wij steunen uw initiatief

Een originele wijze om ons te steunen is door zelf een actie te starten om geld in te zamelen. Bijvoorbeeld een sponsorloop, een sportevenement, een veiling, een benefietconcert of een activiteit in uw eigen buurt. Uw initiatief is een prachtige manier om Vrienden van het Martini Ziekenhuis te ondersteunen en daar zijn we natuurlijk erg blij mee!

Wilt u eerst met ons van gedachten wisselen? Wij helpen en adviseren u graag met uw idee. Wij beschikken over divers promotiemateriaal wat u kunt gebruiken ter ondersteuning van uw actie.

Veel succes!

Tips voor uw actie

Het bestuur beoordeelt welke nieuwe aanvragen worden gerealiseerd en besluit voor welke projecten actief geld wordt ingezameld. Vanuit het Martini Ziekenhuis zijn de voorzitter van de Raad van Bestuur, André Postema, en de directeur Financiën, Martin Hemmen, betrokken als adviseurs van de stichting. Het bestuur vergadert minimaal 4 keer per jaar.

  • Maak een goed plan
  • Maak de actie bekend. Deel de actie via uw eigen social media kanalen en/of bouw een speciale actie Facebookpagina.
  • Maak gebruik van ons promotiemateriaal.
  • Mail uw actie ook naar ons via vrienden@mzh.nl. Dan zetten wij de actie op onze website en delen de actie ook op onze sociale media kanalen.
  • Maak uw acties aansprekend met leuke teksten, foto’s en video’s zodat u (potentiële) sponsoren enthousiast kunt maken.

Maak uw eigen actiepagina op Geef.nl

Op de website Geef.nl kunt u voor uw eigen actie een persoonlijke pagina aanmaken. Hier vertelt u over uw actie(s) en plannen en waarom u Vrienden van het Martini Ziekenhuis als goed doel hebt gekozen. De donaties via deze pagina gaan rechtstreeks naar het door u gekozen goede doel.

Promotiemateriaal

Voor de ondersteuning van uw actie kunt u gebruik maken van onderstaande promotiemiddelen.

Logo
Wilt u ons logo gebruiken in uw uitingen dan kunt u hier het logo van Vrienden van het Martini Ziekenhuis downloaden.

Machtigingskaartje
Met de machtigingskaartjes voor de stichting Vrienden van het Martini Ziekenhuis kunt u uw familie, vrienden, kennissen of zakelijke relaties motiveren om Vrienden van het Martini Ziekenhuis te steunen. U kunt de kaartjes bestellen door een mailtje te sturen of te bellen en hierin aan te geven hoeveel u er wilt, waar u ze voor gaat gebruiken en het adres waarop u ze wilt ontvangen.

Download het logo