Skip to main content

Vorige week woensdag 20 juni mocht Vrienden van het Martini Ziekenhuis een cheque ter waarde van € 500,- in ontvangst nemen! Voorzitter van Bedrijvenvereniging WEST, Klaas Holtman, en Reisswolf directeur Freerk Potze overhandigden de cheque aan Laura de Vries, coördinator sponsor- en fondsenwerving.

Met een speciale actie ‘Opgeruimd de zomer in’ heeft Bedrijvenvereniging WESTin samenwerking met archiefspecialist Reisswolf(Virol) een opruimactie aan leden aangeboden voor de vernietiging van vertrouwelijke documenten.

Win win
Niet alleen de leden profiteerden van deze actie, ook ging er per tonnage een bedrag naar het goede doel; Vrienden van het Martini Ziekenhuis. Het totale sponsorbedrag is € 500 euro! Een bedrag waarmee de stichting zorgt dat patiënten even minder zorgen ervaren. Voorzitter van Bedrijvenvereniging WEST, Klaas Holtman, en Reisswolf directeur Freerk Potze overhandigden de cheque aan Laura de Vries, coördinator sponsor- en fondsenwerving voor Vrienden van het Martini Ziekenhuis. ‘Een verblijf in het ziekenhuis brengt voor de meeste mensen spanning en onzekerheid met zich mee. Dankzij donaties als deze kunnen wij extra voorzieningen realiseren die helpen om nabijheid, troost, ruimte of vrolijkheid te ervaren. Denk bijvoorbeeld aan sfeervolle familiekamers, bijzondere kunst, een stiltecentrum of Virtual Reality brillen. Zo kunnen we als Vrienden van het Martini Ziekenhuis een wezenlijk verschil maken in de beleving van het ziekenhuisverblijf.’ licht Laura toe.

Goed ontvangen
Een flink aantal leden heeft van deze actie gebruikgemaakt, dus wij kunnen spreken van een geslaagde actie! Wellicht dat er in de toekomst nog meer soortgelijke acties gehouden worden. We bedanken nogmaals de leden en bestuur van Bedrijvenvereniging WEST en Reisswolf Virol voor dit mooie initiatief!