Onlangs is een langgekoesterde wens van de poli Kindergeneeskunde uitgekomen; een interactieve wand in de wachtkamer! Voor kinderen is een bezoek aan de arts, een onderzoek of een prikje krijgen, heel spannend. Deze wand zorgt direct voor afleiding waardoor het bezoek meer ontspannen verloopt. “We zijn er heel blij mee, we zien dat kinderen heel snel begrijpen hoe ze ermee kunnen spelen. Kinderen vergeten even dat ze in het ziekenhuis zijn” aldus Koba Smith, medewerker en initiatiefnemer van dit project. Veel dank aan onze sponsoren, Emmaplein Foundation, PlasBossinade Advocaten en Notarissen en Rabobank Stad en Midden Groningen voor het mogelijk maken van deze waardevolle wens!

“We zijn er heel blij mee, we zien dat kinderen heel snel begrijpen hoe ze ermee kunnen spelen. Kinderen vergeten even dat ze in het ziekenhuis zijn”

Dit project is mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van particulieren en bedrijven.

U kunt Vrienden van het Martini Ziekenhuis als bedrijf of particulier steunen door een bijdrage te doen en daarmee te helpen onze wensen te realiseren! Door het realiseren van deze wensen hebben patiënten even minder zorgen.

Bekijk de onderstaande nieuwe wensen of ga direct naar de donatiepagina.

Word
donateur of sponsor

Nieuwe wensen

Filter

Kindvriendelijke zorg met spelmateriaal in onderzoeks- en wachtkamers

Voor kinderen brengt een ziekenhuisbezoek altijd spanning met zich mee, daarom willen we ons graag richten op kindvriendelijke zorg.

Theater aan bed

Als je herstellende bent en je hiervoor een aantal dagen in het ziekenhuis blijft dan is afleiding heel welkom, vandaar theater aan bed!

Huiselijke sfeer rondom palliatieve zorg

Om de laatste levensfase van patiënten zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, willen we de polikliniek palliatieve zorg huiselijk aankleden.