Onlangs is een langgekoesterde wens van de poli Kindergeneeskunde uitgekomen; een interactieve wand in de wachtkamer! Voor kinderen is een bezoek aan de arts, een onderzoek of een prikje krijgen, heel spannend. Deze wand zorgt direct voor afleiding waardoor het bezoek meer ontspannen verloopt. “We zijn er heel blij mee, we zien dat kinderen heel snel begrijpen hoe ze ermee kunnen spelen. Kinderen vergeten even dat ze in het ziekenhuis zijn” aldus Koba Smith, medewerker en initiatiefnemer van dit project. Veel dank aan onze sponsoren, Emmaplein Foundation, PlasBossinade Advocaten en Notarissen en Rabobank Stad en Midden Groningen voor het mogelijk maken van deze waardevolle wens!

Dit project is mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van particulieren en bedrijven.

U kunt Vrienden van het Martini Ziekenhuis als bedrijf of particulier steunen door een bijdrage te doen en daarmee te helpen onze wensen te realiseren! Door het realiseren van deze wensen hebben patiënten even minder zorgen.

Bekijk de onderstaande nieuwe wensen of ga direct naar de donatiepagina.

Word
donateur of sponsor

Nieuwe wensen

Webcams voor afdeling Neonatologie

Als een kind wordt opgenomen in het ziekenhuis is dat heel spannend, voor het kind en ook voor de ouders. Vaak wordt een infuus aangelegd. Hoe fijn is het als je dan een vriendje krijgt die om je infuus hangt en je troost geeft na de operatie?

Infuusknuffels

Muziek aan bed voor afleiding en ontspanning

Stel een patiënt ligt in het ziekenhuis, voelt zich niet lekker, heeft pijn en de dag gaat maar langzaam voorbij. Dan staan er opeens twee musici aan het bed met een cello, die vragen of ze wat mogen spelen.